tapas

1. Vitlöksbröd med örter                           54:-och parmesan
 
2. Bruschetta med tomat,                         61:-
basilika och vitlök
 
3. Två sorters marinerade                         43:-  oliver                
 
4. Citron- och vitlöksmarinerade           46:-  kronärtskockor      
 
5.Tomat- och mozzarellasallad               63:-                                                      
6. Melonsallad med fetaost,                    67:-
basilika och apelsin

7. Ljummen sparrissoppa med               54:-
parmesanolja  och färsk hyvlad
sparris

8. Spansk potatisomelett med             59:-
soltorkad tomat, oliver, lök och
manchego
 
9. Arancini fylld med tomat                   57:-
 basilika och mozzarellaost

10. Ört- och citronrisotto med                65:-
västerbottenost                                              

11. Örtrostad färskpotatis med aioli     51:-

12 Quesadilla med ost och                       58:- grönsaker  
serveras med srirachamajjo
 




13. Bön- och grönsaksragu                       54:-
 
14. Citronettemarinerade räkor              72:-
 med sparris, gurka och rädisa
 
15. Rökta räkor med citron och               85:- ailoi            
 
16. Pulpo med gravad citron,                   69:-
färsk fänkål och persilja
 
17. Gravad och sotad laxrygg med         74:-  chilipicklad gurka och västerbotten-
majonnäs              
 
18. Serranolindad sparris med                 75:-
 parmesanost
 
19. Baconlindade dadlar                            49:-
 
20. Friterad kyckling slungad i                 74:-
het sås    
 
21. Fajitas med serranoskinka,                57:-parmesankräm  och ruccola
 
22.Slider på högrev och bringa                65:- med mozzarellaost basilikamajjo              hemgjord ketchup
 
23. Vetetortilla med bbq-bakad              74:-
grissida, srirachamajonnäs och
picklad rödlök      

24.Chili- och vitlöksmarinerat                  79:-
 spett med rödräkor

   

                                                                                                 


 
 
                                                                




25. Havsaborre med                                    86:- gremoulataolja        
och friterad kapris

26.Oxfiléspett                                                95:-   med ramslöksmajonäs                          
 
27. Carpaccio på tequiladgravad            84:-
ryggbiff med salsa fresca
 
28. Ost- och charktallrik serveras          185:-
med fröknäcke och marmelad8.

29. Paella serveras                                      149:-
med aioli och citron
(kyckling, chorizo,
skaldjuroch grönsaker)
 
30. Vegetarisk paella                                 124:-
serveras med aioli och
citron
 

DESSERT
 
Nutellasemifreddo med maränger      69:-
och karamelliserad vitchoklad
 
Rabarberpaj med vaniljglass                 75:-
 
Basilikapannacotta med                          82:-  dessertvinsglacerade jordgubbar
 
Osttallrik med fröknäcke och                149:- 
marmelad
 
Sorbet*                                                            69:-      
Tryffel*                                                            27:-               
 * Fråga personalen om smak på sorbet
och tryffel!