Avsmakningsmeny
-för 2 personer och uppåt-
 
Spansk lufttorkad skinka
Två sorters marinerade oliver
Handskalade räkor med
mango, chili och koriander
Salchichón Iberico
Manchego marinerad i honung, 
örter och tomatolja

-------------------------------
Friterad potatis dressad med
het tomat- och paprikasås
och aioli
Cajunsotad tonfisk serveras
med mynta och citronyoghurt
Ört och vitlöksfrästa            champinjoner
Fläsksida med plommonglace 
Grillade dadlar med bacon

298kr p.p


TAPAS

1.Friterad             potatis dressad med het tomat/paprikasås och aioli    49:- 

2.Vitlöksbröd                 49:-

3.Getostgratinerad           
bruchetta med honung            och valnötter                 63:-                  
4.Pankopanerad avocado     
med chiliaioli                52:-     
5.Två sorters                 
marineradeoliver              39:-         
6.Svamprisotto med
parmesanost                   69:-
 
7.Fläsksida med           
plommonglace                  69:-                        
8. Baconlindande dadlar       49:-                      
9.Spansk chorizo med         
mojo rojo                      59:-
 
10. Chiligryta på högrev     
serveras med   gräddfil
och nachos                     69:-                  
11. Timjan och vitlökstekt    flankstek  med chimichurri     69:      
12. Chili och
vitlöksfräst rödräkor          79:              
13. Cajunsotad tonfisk         79:-
med citrus-                    
och myntayoghurt 
 
14.Jortärtskockssoppa          65:-
med parmesanchips och 

tryffelolja 
    
15.Blomkålsdrumsticks          49:-
med rökt paprikatahini 

16.Fajitas med                 59:-
serranoskinka
och parmesancreme                                


17.Smördegsbakelse          54:-
med fetaostcreme                                             
18. Manchegoost marinerad   53:-
i honung, örterochtomatolja                                   
19. Carpaccio på betor      59:-
med getostcreme                                               
20. Spansk potatisomelett   42:-                    
21. Handskalade räkor med   59:-
mango, chili och koriander                      
22. Bönsallad  med          39:-
soltorkad tomat och
basilika                                                    
23. Rökt lax med chili-     69:-
och dill               
kryddad fräskostcreme
 
24. Krämig ägg –och         39:- potatissallad        
 
25. Salchichón              59:-
iberico- lufttorkad          
spansk korv 
 
26. Serrano –               59:-
luftorkad spansk              
skinka 
 
27. Ört – och vitlöks       45:-
frästa champinjoner 
 
28. Lomo Iberico –          65:-
lufttorkad              fläskytterfilé 
 
29.Ost och charktallrik     169:-